Let op: nieuwe tarieven privé-abonnementen Proximus via UGent-raamovereenkomst

Submitted by ACOD UGent on wo, 05/09/2018 - 14:01

Binnen het raamcontract tussen UGent en Proximus is het mogelijk om als personeelslid van UGent een privé-abonnement te nemen aan de voorwaarden zoals bepaald in het raamcontract. De tarieven die van toepassing zijn op deze privé-abonnementen worden echter door Proximus gewijzigd met ingang van 1 juni 2018 (zie ook deze berichtgeving door UGent).

De nieuwe tariefstructuur vanaf 1 juni is sterk gewijzigd ten opzicht van de kosten die tot op heden worden aangerekend voor deze privé-abonnementen. Zo wordt er vanaf 1 juni steeds een bepaalde minimale standaardkost per maand aangerekend, waarvan de hoogte afhangt van de gekozen bundel. De kans is reëel dat minstens voor de personeelsleden met een UGent privé-abonnement die onder het oude aanbod een eerder beperkte bundel hadden gekozen de uiteindelijke kost onder de nieuwe tariefstructuur hoger zal blijken te zijn.

De nieuwe tarieven zijn terug te vinden op het UGent-portaal (na inloggen).

Personeelsleden die op dit moment een dergelijk privé-abonnement hebben via de UGent, zullen normaal thuis een brief ontvangen van Proximus waarin een bundel uit de nieuwe tariefstructuur wordt voorgesteld die volgens Proximus het beste aansluit bij je telefonie- en datagebruik onder het oude aanbod. Let op: in dat geval dien je uiterlijk 21 mei aan te geven als je toch een andere bundel wenst! Anders wijzigt Proximus op 1 juni automatisch je UGent privé-abonnement naar de voorgestelde formule.

De modaliteiten om de bundelkeuze te wijzigen, of om desgewenst het privé-abonnement stop te zetten, zijn ook terug te vinden op het UGent-portaal.