Neem ook deel aan het grootschalig onderzoek over werkbaar werk en arbeidsbeleving in het Vlaamse onderwijs

Submitted by ACOD UGent on di, 04/27/2021 - 08:37

Geachte heer, mevrouw,

De KU Leuven, Vrije Universiteit Brussel en Odisee Hogeschool slaan de handen in elkaar en voeren een grootschalig onderzoek uit over werkbaar werk en arbeidsbeleving in het Vlaamse onderwijs, in samenwerking met het ACOD Onderwijs. Het doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen in hoe u uw job ervaart, wat er goed loopt en wat er nog verbeterd kan worden. Deze bevindingen zullen dan samengebracht worden, zodat er gerichte voorstellen kunnen worden geformuleerd aan beleidsmakers.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan dit grootschalige onderzoek via de volgende link. Het invullen van deze vragenlijst neemt ongeveer 20 minuten van uw tijd in beslag en gebeurt onder volledige anonimiteit. Aan het einde van de vragenlijst krijgt u bovendien de mogelijkheid om persoonlijk en in primeur op de hoogte te worden gehouden van de resultaten van deze studie.

https://kuleuven.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_baAHnPicvO1LYB8

Omdat dit onderzoek enkel kan slagen als we een groot aantal mensen kunnen bevragen, mag u deze link zeker delen met andere werknemers in het Vlaamse onderwijs. Zo helpt u mee te bouwen aan een nog werkbaarder onderwijs in Vlaanderen.

Wij danken u alvast oprecht voor uw deelname!

Hoogachtend,

Prof. dr. Ralf Caers (KU Leuven, Ehsal Management School & Universiteit Hasselt)

Prof. dr. Cindy Moons (KU Leuven, Universiteit Hasselt en afgevaardigde van ACOD Onderwijs aan KU Leuven)

Prof. dr. Marijke De Couck (Vrije Universiteit Brussel & Odisee Hogeschool)