Uitgesteld: links-progressief@ugent: Middaglezing van Miranda Ulens

Submitted by ACOD UGent on ma, 11/01/2021 - 16:08

(Deze lezing werd uitgesteld wegens de slechter wordende coronacijfers. Een nieuwe datum wordt later nog gecommuniceerd.)

Op vrijdag 26 november 2021 geeft Miranda Ulens,algemeen secretaris ABVV en voorzitter Vlaams ABVV, een middaglezing voor links-progressief.

"De economie draait weer op volle toeren. Het economisch herstel is er, maar op het vlak van koopkracht en werkomstandigheden blijft het wachten op herstel. Om werknemers weer perspectief te geven op sociale vooruitgang, moet het sociaal overleg in ere worden hersteld. Niet alleen op papier, maar ook in de feiten."

Het evenement vindt plaats in het Amsab (Bagattenstraat 174 – 9000 Gent). De lezing start om 12u15 – einde voorzien rond 14u00.

De toegang is gratis. Iedereen die zich aangesproken voelt is welkom. Om organisatorische redenen - in het bijzonder ook in het kader van de coronamaatregelen - wordt wel gevraagd om je komst te melden via progressief_links@outlook.com

Coronamaatregelen: maximum 50 deelnemers – mond- en neuskapje volgens de dan geldende instructies van de overheid.

De inschrijving is maar definitief na bevestiging.

Deze activiteit wordt georganiseerd door "links-progressief @ ugent" i.s.m. Samenleving en Politiek (Sampol), het August Vermeylenfonds, en het Masereelfonds.