links-progressief@ugent: "Groen is meer dan groen" (Nadia Naji)

Submitted by ACOD UGent on wo, 10/19/2022 - 10:43

Op vrijdag 28 oktober 2022 geeft Nadia Naji (covoorzitster Groen) een lezing met als titel "Groen is meer dan groen":

"Zeven partijen, vier ideologieën en een waaier aan ideeën van links naar rechts: dat is Vivaldi. Volgens Groen covoorzitster Nadia Naji is een groene partij broodnodig om het progressieve verschil te maken binnen de federale regering. Ze komt toelichten waarom Groen meer is dan groen. De impact van de groene ministers op vlak van klimaat, maatschappelijke rechtvaardigheid en het welzijn van de Belgen komen aanbod. Maar ze werpt ook een kritische blik op de uitdagingen, frustraties en blokkeringen die deel uitmaken van deze bonte coalitie."

Het evenement vindt plaats in de Foyer van VierNulVier Gent (Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23 – 9000 Gent). De lezing start om 12u30 – einde rond 14u00.

De toegang is gratis. Iedereen die zich aangesproken voelt is welkom. Om organisatorische redenen wordt wel gevraagd om je komst te melden via progressief_links@outlook.com

Deze activiteit wordt georganiseerd door "links-progressief @ ugent" i.s.m. Samenleving en Politiek (Sampol), het August Vermeylenfonds, en het Masereelfonds.