Update: lees hier in detail de modaliteiten van het nieuwe WP-beleid en de afspraken die werden gemaakt naar aanleiding van de omzetting van de huidige WP-leden naar dit nieuwe beleid

Submitted by ACOD UGent on ma, 04/22/2019 - 13:24

(Version in English is available on this page)

Op vrijdag 1 februari 2019 heeft de raad van bestuur het nieuwe WP-reglement goedgekeurd. Tegelijk werd ook de aanpassing van het pensioenreglement goedgekeurd waardoor voortaan alle contractuele WP-leden aan UGent rechten zullen opbouwen op een aanvullend pensioen.

Merk op: op dinsdag 26 maart heeft de raad van bestuur nog een aantal amendementen goedgekeurd op dit nieuwe WP-reglement. Deze aanpassingen werden ondertussen verwerkt in onderstaande overzichten.

We lichten je graag in detail de modaliteiten toe van het nieuwe WP-beleid.

We gaan dieper in op de arbeidsvoorwaarden en de loopbaanperspectieven van de verschillende WP-groepen in het nieuwe beleid:

Daarnaast geven we ook nadere toelichting bij: de modaliteiten bij de omzetting van de huidige contractuele WP-leden naar het nieuwe beleid met ingang van 1 april 2019.

In bijlage bij dit bericht vindt u verder ook nog de presentatie die ACOD heeft gegeven op haar personeelsvergadering van 8 februari 2019 rond dit onderwerpt.

Heeft u na het raadplegen van deze pagina's nog verdere vragen rond het nieuwe WP-beleid? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op ACOD@UGent.be